Nightstay at Sea

Beachclub OAXACA.

Culinair genieten


Ben je op zoek naar een hippe beachclub aan de Zeeuwse kust? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze nieuwe Beachclub biedt de mogelijkheid om heerlijk aan het strand te lunchen, dineren of een drankje te doen. Neem plaats op ons terras en laat je verrassen door het smakelijke eten wat met liefde voor je bereid wordt. Het menu varieert van een prachtige tapas plank, tot heerlijke Zeeuwse mosselen. Geniet van de zonsondergang vanaf het terras of lekker warm in het restaurant.

In de mooiste badplaats van Zeeland

Deze nieuwe Beachclub ligt op de A-locatie van Domburg, zo kun je binnen 5 minuten vanuit het bruisende centrum van Domburg naar OAXACA komen. Onze Beachclub is ingericht met aardse kleuren, natuurlijke materialen en heeft rustieke Boheemse invloeden. Met meerdere terrassen en een oneindige blik op de zee, waan je je bij OAXACA. (wat tevens een provincie in Mexico is) in Zuid-Amerikaanse sferen.

Wij verwelkomen je graag in onze Beachclub en zullen er alles aan doen om van uw bezoek aan OAXACA een onvergetelijke herinnering te maken. 

Wij nemen geen reserveringen aan, Walk-ins only :)

Overnachten

Eten & drinken