Nightstay at Sea

Beachclub OAXACA.

Culinair genieten


Ben je op zoek naar een hippe Beachclub aan de Zeeuwse kust? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze Beachclub biedt de mogelijkheid om heerlijk aan het strand te lunchen, dineren of een drankje te doen. Neem plaats op ons terras en laat je verrassen door het smakelijke eten wat met liefde voor je bereid wordt. Het menu varieert van een prachtige tapas plank, tot heerlijke gerechten van het land en uit de zee. Geniet van de zonsondergang vanaf het terras of lekker warm in het restaurant.

In de mooiste badplaats van Zeeland

Beachclub OAXACA. ligt op de A-locatie van Domburg, zo kun je binnen 5 minuten vanuit het bruisende centrum van Domburg naar OAXACA komen. Onze Beachclub is ingericht met aardse kleuren, natuurlijke materialen en heeft rustieke Boheemse invloeden. Wij verwelkomen je graag in onze Beachclub en zullen er alles aan doen om van uw bezoek aan OAXACA een onvergetelijke herinnering te maken. 

Wij nemen geen reserveringen aan, Walk-ins only :)

Laat de zomer maar komen!

Geniet van heerlijke frietjes, pizza's en verkoelende ijsjes terwijl je lekker kunt ontspannen op het strand!

Nieuwe menukaart

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe gerechten! Komen jullie binnenkort proeven? Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

We hebben er zin in!

Buiten is het misschien nog fris, binnen is het aangenaam en gezellig. Loop een keer binnen, ons enthousiaste team staat voor je klaar!

Overnachten

Eten & drinken